LUCKA TVÅ

I dagens lucka så tävlar ni om ett presentkort hos caseapp.se med värde av 300kr, hos caseapp kan man designa sitt egna iphoneskal eller samsungskal. Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar till detta inlägg med en motivering om varför just du ska vinna ett eget designat skal. Lycka till ♥
 
 
Postat av: Josefina

för andra gången har jag lyckats spräcka både fram- och baksida på min iphone och det är ju väldigt dyrt att laga. Tyvärr tycker jag många skal är klumpiga och stora och ser inte alls ut som man själv vill att dom ska se ut. Jag har tidgiare kollat in caseapp men jag blir väldigt snål när det gäller sånt. Därför skulle det var ett toppen tillfälle att vinna ett så jag kan pynta min telefon med personliga bilder och även känna att det är fint med skal, och inte bara klumpigt, och sen skydda min telefon liiiite mer :)
Kram

Postat av: Amanda

Jag vill vinna ett skal så att jag kan ge min mamma ett skal på mig och henne i julklapp :)

Postat av: Amanda

Jag skulle vilja vinna eftersom alla skal jag har nu är så gamla och tråkiga. Så ett nytt hade vart jättekul :D

Postat av: Rebecca Wicklin

Hej, jag vill jättegärna vinna presentkortet! Eftersom att jag älskar sådana skal, jag har inget själv men skulle gärna vilja ha. Mitt skal har också gått sönder och jag verkligen behöver ett. kram :)

Postat av: Mikaelaa

Jag är med!
Varför jag skulle vilja vinna är för att mina skal går sönder hela tiden.. Och min kompis har köpt från caseapp för ett tag sen och har visat sig varit sjukt bra kvalitet, så varför inte? Och dom har sjukt snygga motiv, tillexempel drömfångare, vilket är en stor svaghet för mig… :)
Kram

Postat av: Stephanie Sköld

Vill vinna detta för jag så gärna skulle vilja ha ett egendesignat skal med min älskade pappa, skulle betyda jätte mycket då han är med mig hela tiden då!
Skit bra jobbat med bloggen annis, du är skit duktig!

Postat av: Victoria

Jag misstänker att jag ska få en ny mobil i julklapp så det hade varit bra med ett nytt skal - ännu bättre om det är egen skapat!!

Postat av: Amanda Jönsson

Jag är med! Jag skulle vilja vinna för att ge bort ett skal i julklapp till min syster! :)

Postat av: Ida Sundin

Jag skulle gärna vilja vinna det för att göra ett skal med en bild på mig och min syster för hon betyder så mycket för mig.

Postat av: Julia

Jag är med!! :D Jag vill vinna för att mitt första skal från caseapp har jag lagt undan för att det var bilder på det skalet som jag helst vill glömma bort. Skulle va så kul att få göra ett nytt, med nya bilder på! Har heller inget skal till min mobil som jag är nöjd med eller använder. :)

Postat av: Ella

Jag vill gärna vinna ett iphoneskal, har haft iphone i ca ett halvår men ännu inte skaffat mig något skal! :)

Postat av: Sofia Eriksson ♥

Jag vill vinna detta presentkort så jag kan designa ett skal till min pojkvän med en bild på mig och han på. En fin extra julklapp till min andra halva ♥

Postat av: Hannapalms

Klart jag vill vara med och tävla om detta fina pris! Jag har så länge önskat mig ett egetdesignat till min telefon, alltsa helst ska det vara en bild på mig och min pojkvän när vi pussas i snön! Tänk så glad jag skulle bli varje gång jag tar upp telefonen och ser den bilden! Håller alla tummarna! Julkramar från mig!

Postat av: Emilia

Jag tappade min mobil i asfalten förra veckan, som tur var hade jag mitt skal på, så det var bara det som fick ta smällen. Skalet var en present när jag fyllde 18 från min bästavän, var just från caseapp på oss två. Nu är det helt sönder och jag får istället använda en tråkig enfärgad. Skulle vara väldigt roligt att kunna göra ett nytt likadant.

Postat av: Hippie Indianen Sandra

Jag skulle gärna vinna detta presentkort just för att jag inte har några pengar alls nu i juletid, och jag har en underbar familj som varit så snälla mot mig i år, jag skulle verkligen vilja skämma bort dem med fina klappar nu i jul, men allt jag har är ett presentkort på 50 kr på indiska, och det kommer man inte så långt med :(.

Därför skulle jag se detta presentkort som en möjlighet till att göra min familj glad i jul, och en räddare i nöden. Håller verkligen tummarna!!

Postat av: Millah

Har länge velat överraska min kära mor med ett designat mobilskal med hennes tre barnbarn på. Hon ställer alltid för mig och mins syskon och våra underbara barn. Hon är en ängel!

Postat av: Lisa Sköldén

Jag hoppas vinna, så jag äntligen kan få göra mig ett iphoneskal med mina 2 gosetroll!

Postat av: Hanna Eriksson

För jag inte är nöjd med mitt tråkiga mobilskal som jag har nu.

Postat av: Anonym

jag skulle vilja vinna då jag precis har köpt en n telefon och vad vore då inte bättre än ett nytt skal .. :)

Postat av: axdal

ops.. glömde visst lämna mina uppgifter.. :O

men jag vill jättegärna vinna för att jag precis har köpt en ny telefon och vad vore då bättre än ett nytt skal.

Postat av: Nadia Påfvelsson

Jag skulle vilja vinna presentkort på mobil skal för hade verkligen behövt ett till min mobil då jag är mästare på att tappa mobilen i golvet, så hade behövt ett skydd på. Sen är det självklart ett stort + om det är snyggt med!

Postat av: Jossi

Ett egendesignat skal,
det är mitt första val,
när beslutet lyda,
vad som mobilen ska pryda.

hehe, jag vill gärna vinna eftersom att jag har haft svårt att hitta ett snyggt lila skal som inte är så "gulligt" utan mer stilrent i butik. och nu har jag chans att designa mitt eget, lyx. :)

Postat av: Linnéa- Mamma till Ebba & bebis i magen♥

Åh här hemma väntar vi bebis i dagarna och det hade varit helt underbart att få ha en bild på lillebror i magen tillsammans med storasyrran ♥

Håller tummarna! Kram

Postat av: Olivia

Jag vill jättegärna vinna eftersom jag vill ge bort ett personligt skal till min lillebror i julklapp. Han tjatar och tjatar efter ett nytt skal, men han har inte råd att köpa ett själv. Han skulle bli jätteglaa!
Kram kram

Postat av: Olivia

Woohpsie, min mail också
[email protected]!

Postat av: Evelina

Jag har länge känt till denna sidan och velat beställa ett eget designat skal men pengarna har aldrig räckt till. Det har alltid varit något annat viktigare som pengarna har behövt gå till. Jag studerar och just nu går alla mina pengar åt till att ta körkort.

Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med.

Jag har ett gammalt "skal" med min son på. Men nu har vi utökat familjen och därför behövs ett nytt med nytillskottet på.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/02/lucka-2-hos-annaiz-212/

Postat av: Camilla H

Jag vill gärna vinna detta till min bäste vän som numera bor långt ifrån mig, som jag saknar massor. Jag ger dessutom ett rim som extra chans. Rim:

En personlig gåva,
kan jag lova,
till vännen där,
som jag håller så kär.

Postat av: Hanna

Vilken mysig tävling! Jag skulle vilja vinna ett skal och designa det i form av en bild på mig och min bästa kompis som åkt iväg för en längre tid, usch så jag saknar henne! Skalet skulle göra väntan lite trevligare :) kram på dig!

Postat av: Lina Eckerström

Hade väldigt gärna gett ett fint skal till min mamma i julklapp. För 5 veckor sen föddes min andra dotter och jag vet att deras mormor hade blivit sååå glad över ett skal med barnbarnen på :)

Ha en fin dag :)

Postat av: Josefin Norlén

Om jag hade vunnit hade jag desginat ett till min mamma. Både jag och min syster har flyttat hemifrån, och jag skulle verkligen vilja ge henne ett skal fyllt med bilder av oss tre. Det skulle verkligen göra både henne och mig glad. :)

Postat av: Esmeralda

sv: Tack så mycket!
gillar du träning?

Postat av: Maria

Jag skulle vilja vinna ett snyggt skin till min laptop då den är så grå och tråkig. Datorn är även ganska gammal och har fått några repor genom åren, så dessa skulle vara najs att dölja med nåt snyggt :)

Postat av: Anna I

För att det vore grymt kul att få ett personligt skal till min iPhone! Har redan några ideer på vilken bild jag skulle välja.. Håller tummarna att det blir just jag :D

Postat av: bexollila

Missa inte chansen att bli "bex speciella besökare" 🎀 --> http://www.nattstad.se/bexollila/bex-speciella-lasare-vinnare-ny-omgang-11141468

Postat av: Helena Lindgren

Skulle vara så kul att få desgina ett eget skal det skulle bli så pesonligt och annorlunda. är så sugen på att göra en snygg design.

Postat av: Gabriella Wikström

Jag vill vinna ett nytt skal till min tråkiga svarta telefon!!

Postat av: stina liffner

HEj, jag skulle vilja vinna ett mobilskal till min stora syster. Hennes mobil är lite tråkig så det skulle vara kul att kunna ge hennes ett bra snyggt ihopne skal!

Postat av: Johanna

Jag skulle vilja vinna ett skal till min pojkvän. Det skulle vara en perfekt gåva till honom eftersom han konstant använder sin telefon och surfar runt på nätet. :)

Postat av: Ida Banck

Vad ger man i julklapp till den som allt har?
Något vackert att bära med sig var da!
Ett mobilskal till farmor med barnen på,
Hon kommer garanterat bli glad då!

God jul!

Postat av: Selicia Strindlund

Jag vill vinna för att piffa upp min svarta och tråkiga Samsung! Vart så glad då jag såg att man kunde göra till Samsung också, det är ju inte så vanligt.
Ha en bra dag! :)

Postat av: Josephine

Ett skal från caseapp
Skulle vara värdens bästa julklapp
Få designa sitt egna skal
Helt efter sina egna val
Skulle vara så kul
Nu när det snart är jul

Postat av: Elin

jag är med hihi! Jag tycker jag ska vinna för att det skulle vara en väldigt stor tjänst till min mobil att inte bli så misshandlad som den blir varje dag när jag tappar den i marken + har alltid velat designa ett eget! puss på dig finis<3

Postat av: Linn J

Jag vill vinna för jag vill ha ett skal som är personligt, ett skal med de härligaste minnena jag har på bild så jag alltid blir glad när jag ser det. Skalet ska lysa upp en tråkig, kall vinterdag med varma minnen som gör mig glad.

Jag håller tummarna! kram

Postat av: Anette

Jag skulle gärna vilja vinna för att göra ett skal med kort på barnen som överraskning till min man.

Postat av: Jenny

På Caseapp vill jag bilden ta som jag kan ha med i fickan varje dag!

Postat av: Tove

Min närmsta vän köpte nyligen en ny telefon så det hade varit roligt att ge henne ett skal men en fin bild på oss två på.

Postat av: Elin Rosqvist

Åh vilken rolig tävling!
Jag har haft väldigt svårt att komma på något jag ska ge till min mamma i julklapp, så att designa ett eget mobilskal med en bild på hela familjen hade ju varit en perfekt idé.

Postat av: Emmie Bengtsson

Jag skulle vilja vinna detta skal till min mamma! Hon har en iphone 4 och hon köpte ett nytt skal som gick sönder. Därför skulle de passa fint med ett skal i julklapp till henne. Helst när de är på hennes 3 barn :)

Postat av: FlizanLizan

sv: så lite så :)
allt bra idag? :)

Postat av: FlizanLizan

sv: så lite så :)
allt bra idag? :)

Postat av: ∞NORA∞

Hej! Jag är med! :D Har varit med i tusen tävlingar om att vinna ett skal från caseapp men jag har aldrig vunnit :(<3

Postat av: christina loveur

Har precis samlat ihop pengar så att jag har råd till en samsung s3, har aldrig haft en sån fin telefon förut, hoppas att jag kan få ett lika fint skal som passar till den!

Postat av: Amanda S

Jag har en dotter på snart 4 månader och tycker det vore jättekul att få göra ett skal med henne på bilden. Då har man ju jämt med sig henne trots att hon kanske inte är med bokstavligt talat ;)

Postat av: hanna

Vilken grym tävling, jag är självklart med.
Jag har precis fått en ny iphone och i april träffade jag min idol. Ett egendesignat skal med den bilden på mig och min idol skulle vara den bästa julklappen till mig själv!! :)

Postat av: MyzaaN

jag är med :D har precis en ny iphone och inte ett enda skal till det skulle vara göra ett eget :D

Postat av: aina [fotoblogg]

Jag har haft samma skal på min mobil i två månader och har nu tröttnat rejält på det. Så att vinna denna tävling så jag kan designa ett personligt skal vore perfa :D

Postat av: Decibel Sandstedt

Jag älskar variation av iphoneskal och ser det som en accessoar som jag vill göra till min!
Men det skulle bli än mer personligt och ännu mer "jag" om jag fick chansen att designa ett eget.
Det vore en fabulös julklapp, önskar och hoppas!
MVH/ Decibel S

Postat av: LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Jag är med!

Jag vill vinna för att jag ska kunna ge ett fint skal till min syster i julklapp. Hon har ny mobil men inget skal till och tänkte att hennes första skal skulle vara något personligt, kanske något på henne och mig, ett minne från Gran Canaria eller på någon hon tycker riktigt mycket om! :)

Tack för en fin tävling!

Postat av: Johanna

Jag är med och tävlar, och jag skulle jättegärna vilja ha ett presentkort på caseapp för att jag har varit med och tävlat om ett jättelänge men aldrig lyckats vunnit. Och jag skulle jättegärna vilja ha ett fint personligt skal! :)

Postat av: Wilma Johansson

Hade verkligen varit kul att vinna denna tävlingen och få göra ett skal med egen design av sina egna bilder :) En extra rolig julklapp till sig själv :) Kraaaam

Postat av: Tilda

Jag skulle vilja vinna för att jag ska köpa en present till min bästa kompis i julklapp, men eftersom att jag fick en stockholmsresa av henne som present så blir det svårt att fixa en bättre present. Hade därför varit perfekt med ett egendesignat skal på mig och henne, så hon vet att jag alltid är med henne, även om jag inte just är jämte henne.

Postat av: Mirjam

Jag är gärna med och tävlar! :) Skulle vilja vinna eftersom jag skulle vilja ge ett iPhone skal till min kompis i julklapp. Tror att hon skulle bli riktigt glad över ett mer personligt skal.

Postat av: Hanna Sundin

Hej jag är med! Det skulle jag jätteroligt att få vinna pga att det skulle vara kul och ge ett lite juligt skal som present till mamma så inflyttningspresent som att vi precis har fått en lägenhet! Kram!

Postat av: Anonym

fin blogg :)

Postat av: noomi

så kul att få designa nåt eget, alla barnbarnen vore kul att ha

Postat av: M▲J▲ K.

Jag vill verkligen vinna då jag just nu är ägare åt ungefär tre skal. Vilken i längden kan bli tråkiga att gå och se på samma skal hela tiden, så just nu är jag utan. Och ett egendesignat skal till min mobil skulle sitta helt perfekt. Det skulle både bli personligt och skydda mobilen bra! :)

Postat av: nicco

jag vill vinna för att jag vill ha ett egendesignat skal med en bild på min fina hund. Så att jag har med mig honom vart jag än går :)

Postat av: Mikkis

sv: Tack för du tipsade om din julkalender. Självklart vill jag vara med och tävla.

Min motivering: Jag har länge letat efter det perfekta skalet (ljust, inte för mycket detaljer). Hur svårt kan det vara att hitta ett så simpelt skal kanske du tänker då. Det är riktigt svårt kan jag lova, finns ingenstans. Eller så är det jag som letar på fel ställen. Jag skulle iallafall vilja vinna så jag äntligen kan få mitt drömskal till min iphone och göra den fin och förhoppningsvis rädda den för eventuella skador.

Grym tävling och riktigt fin blogg! :)

Postat av: Alexandra Hofman

Min iphone är i behov av ny klädsel och dessa skal var några av de snyggaste jag sett på länge! :D

Postat av: bbecka

jag är med!
motivering: jag har länge velat ha ett eget designat skal till min mobil, men inte riktigt hunnit med å göra å beställa. Gillar när saker och ting sticker ut lite extra å det gör ett skal man gjort själv! :)
sv: Tack vad glad jag blir!

Postat av: Jessica Jansson

Jag vill vinna för att jag älskar design och att skapa, dessutom är det ju kul att ha just mobilen lite extra snygg som man använder så mycket! ;)

Postat av: evelina

WOW ALLTSÅ JAG VILL VERKLIGEN VINNA! Jag har kollat på caseapp så många gånger och designat drömskal och sen kan jag inte köpa dem för de är för dyra.. så wow vinner jag blir jag hur glad som helst!

Postat av: Ellen

Jag har alltid velat ha ett iphoneskal från caseapp men har aldrig köpt det då jag tycker att det är lite för dyrt. Därför skulle jag verkligen vilja vinna det här presentkortet, speciellt som jag är i ett stort behov av ett nytt skal då mitt nuvarande skal är så trasigt att det inte ens skyddar längre!

Postat av: Emma

Jag har nyligen köpt en ny telefon, men har inte hittat något skal som passar mig. Så vad vore inte bättre än att få göra ett alldeles eget skal. :)

Postat av: emma

Hejj, jag vill hur gärna som helst vinna detta pris. Jag har haft min iphone 4a i 3år nu och jag har haft samma gamla och extremt tråkiga skal enda sen första dagen jag fick telefonen. Man får minsan kommentarer om hur gammalt det är, fult och att det är dags att köpa nytt. Personligen har jag inte brytt mig speciellt mycket, har inte haft någon större lust att slösa pengar på det och har inte kommit mig för att göra. Men helt ärligt så är det faktiskt hög tid att göra något åt! Så här 3 år senare :p Så detta pris skulle vara suveränt och gör mig glaaaad!

Postat av: liselotte

Jag är gärna med och tävlar, skulle vara så roligt att få designa mitt eget skal. Jag skulle ha en fin bild på mitt barnbarn på skalet, han får mig alltid att må bättre. Mvh liselotte

Postat av: Åsa Holgersson

Om jag vinner så kommer min sambo få ett nytt fint mobilskal! Han har länge använt ett skal från ett företag med deras logga på! Ett skal med en bild av sin familj är han väl värd!

Postat av: Annika - drömmen om 11 barn (nu med JULKALENDER)

Jag vill vinna för att jag inte har nåt skal alls på min telefon... Den skulle bli snyggare med ett egetdesignat skal - varför inte ett skal som barnen pryder?

Plus att den skulle bli mer personlig och man slipper blanda ihop den med kompisars eller andra mammors på föräldragruppen när det ofta blir att telefonen läggs på bordet...

Kram Annika
[email protected]

Postat av: Mathilda

Jag vill vinna ett eget skal för att jag alltid velat ha ett skal som jag designat på mina idoler the janoskians, som tyvärr inte är så aktuella att skal görs på dem i Sverige. Skulle betyda väldigt mycket för mig om jag vann presentkortet av dig!

Postat av: Tilda Bengtsson

Jag skulle vilja ge ett designat skal till min kära bror och bor och arbetar i Norge (alldeles för långt bort från lilla mig), med ett foto på oss två, så att han inte glömmer bort mig när vi bor så långt ifrån varandra!

Postat av: Lotus

Jag har sett massor med skal med riktigt fina bilder/symboler men de har alla varit för dyra eller sålts på sidor som jag inte riktigt känner att jag kan lita på. Så att vinna detta hade varit jättemysigt då jag inte har så värst många skal och att få designa det själv är ju en rolig fördel!

Postat av: Sophie - Livsstilsbloggare i Karlstad!

Jag är gärna med! :)
Självklart skulle vinna vara jätte roligt, o att få designa sitt egna skal är väl egentligen en dröm för alla! Min telefon behöver verkligen ett nytt skal men det är svårt att hitta något som passar ens personlighet. Därför skulle det vara kul att göra sitt eget!

Postat av: Felicia Bornefjäll

Åh skulle så vilja vinna denna tävlingen. Då skulle jag beställa ett mobilskal till min pojkvän i julklapp. Han är så underbar och den 27dec firar vi även 2 år. :)

Postat av: Andreas

Köpte nyss ett nytt mobilskal utan att riktigt fundera, vilket var riktigt dumt. Skulle pröva ett sånt här börs/skal, men när jag sen kom hem och skulle ta kort fanns det inte nått hål i fodralet så kameran är helt oduglig när skalet är på..

Postat av: Johanna Retrolover Alm

Jag vill hemskt gärna vinna för att jag vet någon (host host, min sambo) som skulle behöva ett supersnyggt mobilskal i julklapp.

Postat av: Emma

Jag är med och skulle vela vinna för att jag skulle vela göra ett skal som är personligt och som symboliserar det bästa jag har! :)

Postat av: "Mamma" Marie

Det här var ju en bra lucka. Perfekt till min dotter i julklapp då hon faktiskt har skrivit upp det på sin önskelista. Eller så tar jag det själv för jag har bara ett skal och det är svart och tråkigt. ;)

Postat av: Ida

Jag behöver vinna eftersom jag är en jävla klant.

Har lyckats tappa min mobil hur många gånger som helst, men den har aldrig gått sönder! Fram tills för ca 1 månad sen vill säga... Jag satt i soffan och mobilen trillade ner PÅ MATTAN men ändå blev det massa sprickor på baksidan.

Så snälla låt mig vinna så jag kan dölja min klumpighet med ett supersnyggt skal! :D
GOD JUL!

Postat av: Mia

Jag har en stor spricka på baksidan av min telefon, så det skulle ju vara perfekt att kunna täcka den med ett snyggt egendesignat skal ;)

Postat av: Daniella

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett presentkort så att jag kan göra ett skin till min dator.
Jag är väldigt intresserad av foto och redigering och det skulle vara grymt att få designa ett eget.
En för del till är att jag slipper blanda ihop min dator med min systers :D

Postat av: Hanna

Jag ska alldeles snart köpa en ny mobiltelefon och då måste man ju självkart ha ett snyggt skal som skyddar ens nya egendom ;)

Postat av: Spacegirl

Jag tror på tur
så jag kan pimpa min lur :-)

Postat av: jasmin

Åh jag är jätte gärna med och tävlar! :) tror att alla har förtjänt att vinna men jag skulle verkligen glädja mig extra mycket åt ett nytt skal! :) <3 Kram

Postat av: Jenny Söderström

Jag vill vinna då jag nyss fått syrrans iPhone. Men hittar aldrig nått snyggt skal. Då vore toppen om jag fick göra ett själv

Postat av: Matilda

Är med :)

Vill vinna detta att ge i julklapp till mig själv! Vill ha ett skal med en bild på storebror och bebis som tittar ut om fyra veckor :)

Kram Matilda

Postat av: Steffie

Jag är med!
Jag skulle vilja vinna det här priset för att jag länge har planerat att ge min bästa kompis ett specialdesignat iphoneskal med bilder på oss som jag gjort ett collage av otroligt länge. Dock har jag inte riktigt gjort det eftersom att det kostar ganska mycket och mina föräldrar tycker att det är onödigt och jag själv inte har så himla mycket egna pengar. Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann det här och jag vet att min kompis skulle bli hur glad som helst hon med!

Postat av: Kreutner

Min stackars telefon är så sliten och repig på baksidan att den verkligen behöver ett snyggt skal att gömma sig i...

Postat av: Marica

åh jag är med! Jag skulle jättegärna vilja ett egen designat skal. Förra julen gav jag ett till min bästa vän och nu skulle jag vilja ge ett till mig själv också. :)

Postat av: Emelie Wallerström Davidsson

Att ha en mobil så snygg
Får en att känna sig trygg
Att få designa sitt egna skal
Skulle vara bättre än att välja på alla tråkiga urval
Att få vinna detta presentkort
Skulle av glädje få mig att hoppa som en dovhjort

Postat av: Mimi Aronsson

Jag vill vinna detta presentkortet så jag kan designa ett eget skal till min iphone, för att alla affärer säljer så otroligt tråkiga och enfärgade skal. Dessutom har jag spräckt min baksida på min mobil och vill gärna ha något snyggt skal som kan täcka det, därför vill jag kunna designa ett eget skal med bilder på mina underbara vänner som "piffar" upp mobilen lite!

Postat av: jeanette taube

Min iphone har nu gått i golvet 3 gånger så det vore perfekt med ett egendesignat skal! Kanske en bild på krossat glas vore på sin plats :)

Postat av: Emma- Julkalender på bloggen!

Jag vill vara med!
jag behöver fräsch upp min telefon med ett nytt skal :)

Postat av: amanda

jag vill vara med.
tänker inte dra något falsk direkt jag vill vinna för jag inte har så mycket skal till min nya iphone så detta skulle vara perfekt :)

Postat av: BittesJul

Skulle vilja pryda min mobil med min vackra katt

Postat av: Sofia

Jag vill vinna för att kunna pryda min telefon med ett vackert foto av mina vänner, som jag kommer sakna oerhört mycket under mitt kommande utbytesår! Jag vill ha någonting som håller mig kvar vid deras underbara leenden och ett skal på telefonen som följer med mig överallt hade varit bortom perfekt!

Postat av: Johanna Pilkvist

Jag skulle vilja vinna ett mobilskal då jag bara har ett svart söndrit.. Och de skulle vara så kul att få hitta på ett eget!! När jag nu behöver ett nytt!

Postat av: David Andreasson

Hej, jag vill vinna för att jag har haft en 5S ca en månad och jag har ett svart skal och skulle vilja ha ett med ett motiv som känns personligare och snyggare :)

Postat av: Carin D

Jag är med och tävlar!

Postat av: Malin Svensk Björck

Jag vill vinna för att kunna göra ett skal åt min man och överraska honom med det ♥
Ha en fin jul månad!
Mvh
Malin

Postat av: Tova

Jag är med! Jag skulle vilja vinna för att jag har bara ett skal till min iPhone och skulle jättegärna ha fler och gärna ett personligt! Så då passar det ju bra att göra ett helt eget, precis så jag vill ha det! Jag har alltid velat ha ett skal därifrån men har inte riktigt tagit tag i det och beställt. Kram

Postat av: Art By Tina - Konst & Yoga

Jag skulle vilja ge min 80-åriga mormor ett nytt skal till hennes iphone - med en av mina tavlor som jag vet att hon gillar extra mycket som motiv.

Postat av: Sonja Jansson

Hej! Jag är med och tävlar. Jag vill vinna för att enda sen jag fick min iphone har jag varit beroende av mobilskal. Jag har kollat på caseapp hur länge som helst men inte riktigt tyckt det varit värt det. Jag skulle verkligen vilja ha en egen bild eller på någon av mina idoler då de här skalen blir finare än de man köper. Det är också en bra julklapp, då jag inte har någon aning om vad jag vill köpa till mig bästavän.

Postat av: Alicia

Verkligen super kul tävling om jag vann skulle jag göra ett skal med mig och min kille och ge till han i födelsedagspresent bara för att jag älskar han så mycket , kram :)

Postat av: Frida Eriksson

Jag har så mycket olika intressen och jag skulle vilja ha ett skal för varenda en av de. Skulle jag få göra ett skal så skulle jag göra ett collage med saker jag gillar och personer i mitt liv! Skulle bli så glad :)

Postat av: Nadia

Jag fick ett skal av min åttaårige son i somras, som faktiskt räddade min mobil ett par dagar senare. Skalet ser ut som sjutton, men mobilen klarade sig bra. Vill ha ett nytt skal, kanske med en bild sonen gjort, för att han är bäst! ;)

Postat av: Frida

Hej!
Jag skulle vilja vinna ett iphone skal för att det behövs verkligen hela tiden! Jag har en iphone och vill ha ett skal så jag kan skydda den! Och det skulle vara extra kul att få designa ett eget så man vet vad man vill ha på det och då blir det roligare att använda!

Kram! :)

Postat av: Sandra

Jag är med och tävlar :)

Jag är i akut behov av nytt skal och det skulle vara jätteroligt om jag fick designa de själv :)

Postat av: Emily

Gud vad kul, jag är med! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag designa ett asfränt skal till min bästa vän och ge henne i julklapp. Kram.

Postat av: Hanna Selenbrink

Om jag vann så skulle jag köpa ett skal till min älskade pojkvän i julklapp! Hade varit den perfekta julklappen, med en bild på oss!:)

Postat av: hanna

jag är med och jag skulle vilja vinna för att jag har precis fått en ny iphone och jag skulle behöva ett skal till den, och det skulle ju passa hur bra som helst om jag fick designa det själv med bilder från detta år som har varit asgrymt!!

Postat av: Olivia

Skulle jag vinna så skulle jag ta ett iphoneskal. Då mina andra skal håller på att haverar, allihopa!

Postat av: Anonym

Jag skulle vilja vinna detta för att jag då skulle kunna ge bort en fin julklapp till någon jag tycker om! :)

Postat av: Melinda Tjulander

Jag skulle vilja vinna detta för att jag då skulle kunna ge bort en fin julklapp till någon jag tycker om! :)

Postat av: Frida

Vilken rolig lucka, Jag är jättegärna med!
Ett caseapp presentkort skulle verkligen behövas för mig. Mitt genomskinliga skal som jag har på min mobil just nu är sönder och jag hittar aldrig något mönstrat eller färgglatt skal som jag tycker om. Det skulle vara jätteroligt att få designa ett eget skal för då kan man ju bestämma själv hur det ska se ut.




       Namn:
       Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
      

      URL/Bloggadress:
      

      Kommentar: