bladeroom


Jag fick hem ett paket från från bladeroom.se i veckan, som innehöll Gilette varor för tjejer som jag fick testa!
Dessa produkter fick jag hem:
Gillette Venus, 4-pack
• Gillette Venus
• Satin Care Radiant Apricot, 200 m
• Gillette Bikini Trimmer
• Satin Care Lavender Kiss, 75 ml


Gillette är ett känt märke inom raknings-produkter. De har ett lagom stort utbud och många olika valmöjligheter. Gillette har även produkter som är perfekt ämnade för oss tjejer och kvinnor. Jag har även hunnit testat alla produkter redan, och tänkte skriva en kort recension om dom.

Satin Care Radiant Apricot är ett rakgel som har en doft av persika och nektarin, Den gör huden mjuk och man känner sig fräsch efter användning! Aprikos oljan i den ger dessutom ett otroligt bra glid på hyn.
Gilette Venus är venus originalrakhyvel och har skyddskuddar som omger tre blad och ger en slät, nära rakning i bara ett drag. + Att jag fick med 4 rakblad till den, då man byter när det behövs!
Gilette venus bikini trimmer passar perfekt till sommaren då den är väldigt enkel att använda och ger ett snyggt resultat.
Satin Care Lavender Kiss är ett rakgel som har en doft av rosor, kallor och lavendel. Den innehåller lavendelolja vilket gör att  löddret gör din hud mjuk och silkeslen varje gång du rakar dig.

Bladeroom.se säljer gilette produkterna till ett lägre pris än i butikerna. Jag kommer definitivt beställa från bladeroom igen!

10 dagar kvar

Samlade ihop tre random bilder som jag tog förra veckan, känns verkligen att sommaren är på gång nu! Endast 10 dagar kvar tills jag får sommarlov, alltså den 8:e juni! När får ni sommarlov? :)

skyddaäpplet.se

skyddaäpplet.se har skal och tillbehör till de flesta smartphones till väldigt låga priser. Kika in på deras hemsida och kolla om du hittar något snyggt skal till din Smartphone!

Celine 2

- Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Cicci (Friend)

Sommar design √

Passade på att fixa en sommar design nu när jag endå var hemma idag :) Lite nya fräscha färger, me gusta ♥

27 °C

- Photographs&Editing: Annis (ME)

Celine

- Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Cicci (Friend)

New in

Lever just nu i mina nya vita jeans från gina tricot, sitter så sjukt bra :) Har mycket plugg att ta tag idag innan jag drar ut och grillar med kompisar ikväll :) Ta vara på den lediga tiden, puss ♥

Helgen

Några bilder från min helg i stockholm, bara tagit det lugnt och umgåtts med familjen! Har även lärt min lillebror att cykla, High five till mig själv ;)

back to stockholm

Sista veckorna bara flyger förbi, imorgon är det redan fredag igen och jag åker upp till stockholm för att spendera helgen hos pappa! Va länge sen jag var där, så ska bli skönt att komma bort och åka upp dit :) Laddar upp kameran så förmodligen kan jag blogga lite med nya bilder efter helgen. Har även fixat ett grymt inägg om en produkt jag fått testa för tjejer, så ni tjejer håll utkik ;) Nu rundar jag av innan det blir för ointressant!
Ha det fint ♥

live my life

Chillar just nu i solen med en smarig kladdkaka, älska livet just nu! ♥

His smile

- Photographs&Editing: Annis (ME)