AUTUMN

En klassisk "fot" bild från idag. Varit ute på en promenad i höst vädret och nu ligger jag i sängen och är redo för att titta på en film. Hej söndags ångest. Photographs&Editing: Annis (ME)
 
 


CASEAPP

Hur snyggt är det inte med ett eget personligt skal till sin mobil? Inne hos caseapp kan man designa sitt egna Iphoneskal, vilket jag gjort och blev super nöjd. Skalet trillade ner i min brevlåda två dagar efter jag klickade hem det och kvaliten på bilderna är jätte bra! Rekomenderar starkt caseapp.se för er som vill designa ett eget skal! 
Photographs&Editing: Annis (ME)

DON'T LOSE YOURSELF

Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME

MAKEUP

Fick ett paket med produkter från e.l.f under veckan som innehöll ett läppstift, läppglans, mascara och ögonskugga. Super snyggt och passar perfekt till festligheter, tack så mycket e.l.f! ♥ Glöm inte att anmäler er i tävlingen där ni kan vinna en goodiebag från e.l.f (länk till tävlingsinlägget)!
 Photographs&Editing: Annis (ME)

MONDAY

Den här helgen flög förbi bara, hann ta en tripp till Göteborg och sen var den slut. Inte så mycket bara och bara eftersom jag fick spendera helgen med Julia, men det hade absolut inte suttit fel med två till extra helg dagar just nu. Måndag, och en ny vecka in på hösten. Har inte gjort något mer idag än att varit i Skolan, lunchat och legat här framför datorn. Hur har eran start på veckan sett ut? ♥
Lunch på wayne's, iphone bild. 

GÖTEBORG

Var för första gången i mitt liv i Göteborg idag. Gick på nordstan och kollade affärer med Julia, underbart ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)

HÖSTENS DRYCK

Idag stannade jag hemma från skolan på grund av att jag både igår och idag känt mig febrig och hängig. Så jag börjar denna dag med att inviga hösten med en kopp av den bruna höst drycken. Det bästa med hösten måste nog vara alla dessa varma drycker om kvällarna i stickade tröjor när regnet slår mot fönstret utanför, så himla mysigt! Nu ska jag dricka upp min choklad och sen börja jobba på min fotobok som jag ska beställa. Kram så länge ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)

TÄVLINGSDAGS

Nu har alla mina läsare chansen att vinna en goodiebag från e.l.f (som innehåller det på bilden). För att vara med och tävla ska ni gilla e.l.f på facebook (länk) och sedan lämna en kommentar och säga att ni är med och tävlar. Tävlingen avslutas den 30/9, Lycka till ♥  
                       
      Kolla även in deras Beaty klubb (länk), där dom lottar ut giveaways varje månad och ger ut rabattkoder m.m.

WORK

Spenderade hela kvällen igår med att redigera klart alla bilder från pappas bröllop, och skickade iväg bilderna till dom. Då var mitt första riktiga fotojobb helt klart, och hoppas på att pappa och hans fru blev nöjda med bilderna! Spenderar nu morgonen med att svara på mejl och ta tag i designjobb.. Kommer även komma upp en tävling för er här i bloggen snart! Håll utkik ♥Photographs&Editing: Annis (ME) 

LÖPARTIGHTS

Nu när jag börjat gymnasiet och kommer ha idrotts lektioner på bl.a gym, så kände jag att det var dags att skaffa sig ett par riktiga träningsbyxor. Hittade dessa snygga inne på H&M för 250 kr.
Lever för tillfället i dom, så himla bekväma. Photographs&Editing: Annis (ME) 

FRIDAY THE THIRTEENTH

Köpte denna transparenta blåa skjortan på bikbok igår, new in ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

TEZZO SKIN

Fick hem detta ur snygga skin till min Iphone som kommer från tezzo.se. Ett tezzo skin klistrar man på, och den skyddar mobilen bra. I paketet fick jag även med ett skärm skydd. Väldigt praktiskt skal som skyddar och även är snyggt, gjorde om min svarta tråkiga iphone till en finare rosa. Kika in hos tezzo.se för flera snygga skins!
Photographs&Editing: Annis (ME) Product: Tezzo.se

TENTH SEPTEMBER

Vad säger ni, är hösten här nu? 🍁
 Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

+++

One small positive thought in the morning can change you're whole day ♡
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME) 

WEDDING DETAILS

Här är resultat utav några bilder från pappas bröllop, Bara detaljer från bröllopet ni får se än så länge. Jag är väldigt nöjd med resultatet för att vara första gången jag fotar bröllop, eller vad tycker ni? ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)

FRIDAY NIGHT

Har haft en himla jobbig dag idag, så har bara legat och slöat mig i sängen hela dagen nu. Men såna dagar behövs ibland det med. Spenderar i alla fall min fredags kväll med lite frukt och redigering utav bröllops bilderna.
Vad gör ni ikväll? ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)
 

5 SEPTEMBER

Ny topp från Åhlens, och nya jeans från H&M. New in ♥
 Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

NEW LOVE

Har äntligen fått min skoldator och jag är helt kär i den. Aldrig haft MacBook förut, så sitter just nu och försöker lära mig allt. Min nya kärlek ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

3 SEPTEMBER

Sitter fortfarande och väntar på att få min skoldator så jag kan blogga ordentligt.. Min nuvarande dator segar som aldrig förr och jag har varken ork eller tid efter skolan att sitta och krångla med den. Har dessutom gått och blivit sjuk nu.. Bilderna från bröllopet kommer läggas upp inom kort tid, och vi hoppas på att jag får min dator imorgon så jag kan slänga upp flera inlägg åt er. Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp varm choklad.
Ha en fin kväll mina vänner ♥Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)