MATERIELL LYCKA

För er som inte känner mig, jag har "a thing" för paljetter och glitter och har alltid haft det utan att veta varför. Var ute på jakt efter ett klädesplagg till nyår (ja, jag är tidigt ute) och hittade denna paljett top inne hos Bikbok. Det här mina vänner, är materiell lycka. Hade kunnat haft på mig den här tröjan varje dag (utan att överdriva).. Behöver jag ens förklara mer, förstår ni min kärlek till den? Så fin.
Har ni också någon sån har "thing" eller något materiellt som gör er lycklig? Eller det kanske bara är jag... hehe. 
Photographs&Editing: Annis (ME)

WEDNESDAY EVENING

Sagt hejdå till Julia som spenderat två dagar hos mig idag, så nu har jag precis duschat och krypt ner i sängen med ett avsnitt utav Ravenswood. Börjar bli allt för vanligt med dessa "höst-mys-ljus" bilder här på bloggen, hehe.. Men tycker det är så himla mysigt att fylla bloggen med dessa bilder, Hoppas ni inte är allt för trötta på dom. Nu ska jag kika vidare på Ravenswood och mysa, ha en fin halloween och kväll kära läsare! ♥
 Photographs&Editing: Annis (ME)

NEW IN

Säg hej till min nya fina peplum top från Gina tricot, så snyggt med peplum tröjor! Love it ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)

MONDAY

Shopping, fika med finaste vännerna och tacomys. Kan man starta lovet på ett bättre sätt?
Önskar er alla en fin måndags kväll ♥
 Photographs&Editing: Annis (ME)

BED OF ROSES

Känner att min kreativitet börjar komma tillbaka igen. Hade en bukett rosor som skulle slängas och fick direkt en ide i huvudet om vad jag kunde göra med rosenbladen innan dom slängdes. Grabbade tag i kameran, och bilderna nedan blev resultatet. Älskar att kunna ta foton med hjälp av en bild jag har haft i huvudet, nog en utav dom bästa sakerna med att fota..
 
För att få lite mer feeling i bilderna så satte jag på låten "Bed of roses" av Bon jovi på högsta volym medans jag fotade, tycker endå att resultatet blev rätt fint. Eller vad tycker ni? ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Model: Annis (ME)
 

COUNTING STARS

Fick lust att fota i kväll, för en gångs skull något annat än mig själv. Sen slutade det med ett jag lekte lite i Ps. Bilderna nedan blev resultatet, Stjärnhimlen är alltså inklippt. Men det hade ju inte varit fel att ha en sådan utsikt genom fönstret på kvällarna. Har tänt ljus och köpt massa frukt, nu blir det att slå på en film och ha en riktig myskväll och ladda upp för morgon dagen då min mamma fyller år, och min fina vän Julia kommer hit.
 Bra start på höst lovet ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)
 
 

LYCKLIGARE NU

Photographs&Editing: Annis (ME) Model: Annis (ME)

HOLD TIGHT

Ingen utav er har väl missat att Justin släpper en ny låt varje måndag i tio veckor nu? Tänkte väl det. Har idag hela eftermiddagen spelat låtarna på repeat, om och om igen. Får inte nog. Borde egentligen plugga och göra klart mina läxor som ska in i morgon, men just nu så känns Justin lite viktigare.. Bara jag som fastnat för låtarna? Photographs&Editing: Annis (ME)

STUDIOFOTOGRAFERING DEL 2

Nu i efterhand så ser jag ju att skuggan i bilderna inte blev den bästa, men det var som sagt första gången någonsin för mig i studion och jag är endå väldigt nöjd. Vad tycker ni om bilderna? ♥

Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Cicci 

NEW IN

Kände att det var dags att skaffa sig ett par riktiga vinterskor som är fodrade inuti.
Dessa hittade jag på Dinsko för femhundra kronor. Photographs&Editing: Annis (ME)

FÖRSTA GÅNGEN I FOTOSTUDIO

I dag har jag för första gången i hela mitt liv fotat i en fotostudio. Första gången jag ljusterade ljuset och blixten, så det kanske inte blev det bästa ljuset men jag lär mig bäst genom att testa mig fram. Och självklart fick mina fina vän Cicci stå modell. Att lära mig mer om studiofotografering är verkligen något jag vill nu, det var så kul!! Slänger upp två bilder här nedan så länge, vad tycker ni för att vara första gången? ♥
 
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Cicci (FRIEND)

AN ORDINARY DAY

Har haft fotolektion hela dagen idag, då vi gick ut med klassen och fotade allt möjligt. Bilderna är tagna med Nikon D3100 och 18-55mm objektivet, vilket inte är mitt favorit objektiv men eftersom det är skolans kamera så fick det duga. Efter skolan så missade jag så klart tåget med en minut så jag fick spendera en timme i stan, då passade jag på att köpa lite födelsedags presenter till mina nära och kära. Älskar verkligen att skämma bort någon, så go känsla att göra en speciell person glad med en liten sak! Nu ska jag titta på serie och få i mig lite mat.
Ha en fin kväll, puss ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)
 
 

A NIGHT LIKE THIS

Har haft två väldigt händelserika dagar nu med knappt något sömn alls. Så mycket oro och tankar som snurrar runt i huvudet, som gör det så svårt att fokusera på saker jag borde fokusera på. Därför har jag nu tänt ljus, gjort mig en kopp te och gosat ner mig i sängen med datorn för en riktigt välbehövlig mys kväll med mig själv.
Önskar er en fin kväll lovers ♥Photographs&Editing: Annis (ME)

MINI BLOPPIS

Tänkte ta och passa på och sälja två klädesplagg som bara ligger i garderoben.
Kontaka mig på [email protected] om du är intresserad!  
 
 
Jacka från H&M. Storlek 34. Aldrig använd (endast fotad en gång utomhus). 
200 kr + frakt. 
 
Stickad tröja från Bikbok. Storlek XS. Använd 1 gång. 
100 kr + frakt. 

AN EARLY MORNING

Godmorgon på er! Idag är jag uppe olagligt tidigt för att vara en lördag. Vaknade vid 08, och kunde inte somna om hädanefter. Men det betyder att jag kommer få mycket gjort idag. Hade tänkt att först ta en sväng ner till stan och kika på ett par höstskor och sen måste jag ta tag i mina läxor. Hur ser eran lördag ut? Kram så länge ♥Photographs&Editing: Annis (ME)
 

HELLO OCTOBER

Hösten måste nog vara som bäst när solen ligger i träden och alla fina färger kommer fram ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Model: Annis (ME)