NEW IN

Från stockholm och Ullared!
 
 
 
 

LÅNGKLÄNNING

Dessa plagg är några utav dom nya jag har inhandlat under veckan.
Jacka från Åhlens, Solglasögon från Ullared och Långklänning från H&M ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME) 

ULLARED

Nu ska jag försöka få ihop allt som hänt senaste tiden då jag inte hunnit blogga, i några inlägg. Jag åkte upp till Ullared förra veckan med bästa Julia och hennes familj. Blev mycket fint som följde med mig hem där i från! (Visar allt i ett annat inlägg) Var första gången för mig på Ullared, och jäklar vad stort det var. Dit blir det att åka fler gånger! Har ni hunnit vara där? :) 

LIVSTECKEN

Hej på er! Jag ber om ursäkt för den sämsta bloggningen just nu, men det har hänt alldeles för mycket för mig nu. Gått ut skolan, Flyttat, varit på akuten, åkt till ullared och varit utan internet i några dagar.. Men nu har jag äntligen fått tillgång till internet igen och det börjar bli ordning på allt annat. Jag har massa nytt bloggmaterial som bara väntar på att få bli publicerat, och så ska jag även iväg idag på ett fotojobb i Stockholm. Därför slänger jag bara in detta inlägg snabbt som ett livstecken.. Stress mina vänner, Hoppas ni mår bra ♥
Photograph: Julia, Modell: Annis (ME)

RIX FM - JÖNKÖPING

Photographs&Editing: Annis (ME) Copy right. 
På bild.. David Lindgren, Anton Ewald, State of drama, Danny och Robin stjernberg. 
 

TIDAHOLM

Har spenderat lång helgen i Tidaholm med min fina vän Julia! Vi har haft så härligt med massa sol, glass, foto, prat och rixfm festival. Bästa sättet att börja sommaren på ♥Photographs&Editing: Annis (ME)

L.A BABY

Tog en sväng till stan igår och mötte upp Cicci! Fick med mig hem denna ur läckra L.A tröja från bikbok och ett par jeans, super nöjd! Idag är det dessutom 32 grader i solen och vindstilla, äntligen är sommaren här på riktigt!
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME) 

FRÅN ETT ANNAT PERSPEKTIV

Denna helg har varit en riktigt skit helg, rent ut sagt förjävlig. Har drunknat i mina egna tankar och drömt mig bort helt. Måste lära mig att se saker från ett annat perspektiv här i livet, och försöka se det posetiva i allting istället. Just därför, så förtjänade jag denna morgon en riktigt god frukost ute i solen.
För denna dag ska bli bra! ♥Photographs&Editing: Annis (ME)