LUCKA ETT

Då kör vi igång julkalendern nu!! I dagens lucka så tävlar ni om en valfri produkt hos beccadesign.se med värde av 150 kr. För att vara med och tävla så ska ni gilla beccadesign på facebook (länk) och sedan lämna en kommentar till detta inlägg med en länk till produkten ni vill vinna och en motivering varför just du ska vinna. Lycka till ♥
 
 
Postat av: Jossan

Om jag vann skulle jag vilja vinna denna klocka http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-vit eftersom jag är heeeelt såld på klockor. Tycker det är så galet snyggt att matcha med klockor och det piffar verkligen upp en tråkig outfit. Jag personligen skulle matcha med snatta jeans, en vit blus eller bara en enkel stickad tröja och sen skulle jag ha klockan tillsammans med guldiga smycken. Har redan en klocka som används flitigt, därför skulle det vara jättekul att vinna den här så man kan variera lite, ett plus är att den sticker ut lite har har en mustasch :)

Postat av: Alma Bengtsson

Om jag vinner skulle jag vilja ha denna klocka: http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-vit
Håller tummarna för att jag vinner eftersom att jag inte har någon snygg klocka, men skulle gärna vilja ha en :)

Postat av: Jossi

Jag har inte facebook, men jag började prenumerera på deras nyhetsbrev istället, hoppas det är okej! Om jag skulle vinna så skulle jag köpa lite fina håraccessoarer, det finns ju så otroligt mycket fint att välja på! :)

Postat av: nicco

Jag är med :)
Jag gillar dom på facebook (Nickolina Banan Karlsson)
Jag vill vinna: http://www.beccadesign.se/scarf-harscarf-leopard

För att jag älskar leopardmönster, finaste som finns så därför vill jag vinna.

Postat av: Caroline G

Hej är superduper gärna med och gillar redan becca design på Facebook, heter Caroline Göransson. Jag skulle gärna vilja vinna denna varan: http://www.beccadesign.se/vintage-solglasogon-svart

Postat av: Minna

Make ma wish come true typ, haha!
Jomen ärligt, vilken julkänsla skulle det inte ge att vinna ett armband som är lika fint som julen själv? En julklapp till mig själv, jag är en person som är helt nerkärad i fina armband. Så det är väl pågrund av mig själv och julkänslan jag vill vinna!

armbandet: http://www.beccadesign.se/etno-armband

Done it, alltså gillat sidan!

Postat av: Sara Kurdie

http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart

Klocka klocka på väggen där , kan du säga mig vad klockan är ? Ute är det mörkt och kallt men med denna klocka blir det endå ballt

Postat av: victoria

Vad kul att det äntligen börjat ;D
Jag har gillat på facebook och om jag skulle vinna skulle jag vilja ha denna till min kära vän: http://www.beccadesign.se/armlank-till-berlocker
Helst i silver men om det inte finns så creame. :)

Jag skulle vilja vinna denna till min kompis. Hon önskade sig ett enkelt armband, bara en enkel kedja, vilket man tror är lätt att hitta men tydligen inte. Hittar ingen enkel utan någonting, men denna är perfekt.

Postat av: Tove

http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-vit

Jag har en vän som alltid kommer försent. Hade varit roligt att ge henne en klocka i julklapp/födelsedagspresent (hon fyller år vid jul) och den här vet jag att hon kommer gilla. Perfekta presenten helt enkelt!

Postat av: sanna

jag är med
jag har gillat på fb
jag skulle vilja ha: http://www.beccadesign.se/halsring

Postat av: Carro

Tack desamma :)

Postat av: Alicia Nordberg

Jag skulle vela vinna; http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart
eller
http://www.beccadesign.se/egypt-halsband
och
http://www.beccadesign.se/halsring
eller
http://www.beccadesign.se/svart-kamera-halsband
och
http://www.beccadesign.se/halsring

Jag skulle vela vinna för att ha något nytt nu till jul. När man är studerande har man inte så speciellt mycket pengar till varken andra eller sig själv. Denna julen har jag valt att ge bort allt i julklappar, och det skulle vara riktigt kul att få visa upp något nytt som man är stolt över. Inte alla gamla vanliga smycken som man bör dag ut och dag in.

Postat av: Daniella

http://www.beccadesign.se/words-armband

Det finns så mycket fint att välja på men jag fastnade för detta snygga armband!
Jag älskar smycken och vore superkul om jag vann detta :)

Postat av: Amanda S

Gillar på FB (Amanda Skog)
Ett par rosa av dessa vantar: http://www.beccadesign.se/vantar-med-snoflinga

Anledningen till att jag vill vinna dessa är för att jag helt enkelt inte har några vantar i år och då vore det ju perfekt att vinna :)

Postat av: Mikaelaa

Eftersom att jag på nåt konstigt vis inte kommer in på kommentarena på tävlingen så skriver jag här.. Hoppas de är ok! Jag vill vinna http://www.beccadesign.se/mossa-beanie-rostrod denna super fina mössa.
Varför just jag ska vinna är väl för att jag behöver en mössa, och denna var ju super fräsch och snygg. Har letat efter just denna roströda färgen länge men aldrig hittat, och nu gjorde jag de! Perfekt, kram!

Postat av: Emmie

http://www.beccadesign.se/betsel-armband
Hej! jag skulle vilja vinna detta armband, för jag tyckte de var riktigt snyggt och tänkte de ge i julklapp till min kompis.. Om jag inte vinner får jag väl köpa de själv! haha :)
Jag har heller aaaaldrig vunnit en tävling och tycker de är dax..

Postat av: Titti skarp

hej
jag har gillat och delat
hoppas vinna denna skulle passa fint till en hobbysyssla jag har börjat med http://www.sotaprylar.se/spetstejp-rosavit
Titti

Postat av: Sandra

Jag är med och tävlar och vill vinna detta: http://www.beccadesign.se/uggla-halsband!! :D

Postat av: Lovisa karlsson:)

Jag har gillat på fb och är med och tävlar om den här mössan.. http://www.beccadesign.se/mossa-beanie-lila Kram!:)

Postat av: Ronja

http://www.beccadesign.se/cat-eye-vintage-solglasogon

Postat av: aina [fotoblogg]

Jag är med! har gillat beccadesign på facebook.

Skulle vilja vinna detta uggle halsband för att jag velat ha ett jättelänge! nu när du har en tävling så vore det ju perfekt http://www.beccadesign.se/uggla-halsband

Postat av: Jenny Steen-Johansson

Med dessa lussebullar i öronen så höjer jag julstämningen! Gillar på FDB under mitt namn ovan. http://www.beccadesign.se/lussekatter-orhangen

Postat av: Malin

Gillar på Facebook, här är min favorit http://www.beccadesign.se/ugglevaska-ljusbrun

Postat av: Emma Andersson

Jag är med! :D

Postat av: Josefin Norlén

Jag har gillat och jag skulle vilja vinna http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart

Har aldrig hittat den perfekta klockan, men denna är banne mig perfektion! Har flyttat hemifrån så har inte heller råd att lägga ut så mycket pengar. Så detta är perfekt :)

Postat av: Felicia Sjöblom

Jag skulle vilja ha det här armbandet: http://www.beccadesign.se/popcorn-och-ostbage-armband

Tyckte det var så kul med popcorn och ostbågar som berlocker! Skulle va jätteroligt att ha på sig en myskväll eller på bio. Jag älskar nämligen snacks så det skulle passa perfekt!

Postat av: Magda.

Gillar på fb(Magda Elsa Emilia Morén)! Jag skulle jättegärna vilja vinna denna sjukt balla klocka http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart , jag har aldrig haft en "ordentlig" klocka eftersom jag aldrig hittat någon jag faktiskt tycker om, men denna är ju riktigt snygg! Så det är väl min motivering. :) Dessutom har jag aldrig vunnit något liknande förut, så det vore ju lite kul att faktiskt få det också, haha. ;)

Postat av: Wilma och Ellen

Fin blogg!

Postat av: Chelsea

Om jag vinner skulle jag vilja vinna de här http://www.beccadesign.se/vintage-solglasogon-vit, min bästa vän ville ha de här i julklapp och jag hade tänkt att köpa de men jag visste inte vart eftersom att vi såg de på bild och nu när jag hittade dem tänkte jag att jag kunde tävla om dem. Kramis. :)

Jag har gillar på facebook jag heter Chelsea Oliv

Postat av: Mona Ali

http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart
Jag skulle gärna vilja vinna denna fina klockan då jag har letat efter en sånhär jätte länge och tycker den är väldigt unik då inte många har en sån och man vill sticka ut lite från mängden. Skulle bli jätte tacksam om jag vann :)

Postat av: Stella

Jag är med!
Har gillat på FB och skulle jättegärna vilja vinna snöflingevantarna i svart (http://www.beccadesign.se/vantar-med-snoflinga)
jag har inga bra vantar och det börjar bli rätt kallt, haha. :)

Postat av: Camilla S

gillat.

vill vinna http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart

Postat av: Maria

(Har gillat med hotmailadressen [email protected] på facebook.vid ev vins kan du maila mig på adressen ovan)

Jag skulle vilja vinna denna en era cuff från Beccadesign eftersom att det skulle vara en perfekt julklapp till en av mina bästa vänner. Hon har inte hål i öronen då hon är rädd för allergi. Hon pryder dock ofta dem med era cuffs och jag vet att hon skulle älska dessa!

Kram

Postat av: Ewa

Jag önskar mig ett par jordgubbsvantar eftersom jag bor i Norrbotten och fryser om tassarna. En beanie vore ju finfint också!

Postat av: ∞NORA∞

Skulle vilja vinna Bohem Ringen! :D Skulle vara så roligt bara! :D

Postat av: Ellinor

SV: tack vad du är snäll! :')

Postat av: alice karlstedt

http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart den här klockan skulle jag jättegärna vilja vinna, det är en mustasch klocka liksom! behöver jag skriva mer? :P

Postat av: MyzaaN

jag är med & tävlar, gillar som My Thulin på facebook och skulle gärna vilja ha http://www.beccadesign.se/mossa-beanie-rostrod

hoppas på tur nu :D

Postat av: Clara

Hej, jag skulle vilja vinna http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart för att jag verkligen älskar kockor och nyligen faktiskt den här veckan gick min enda klocka sönder och det var inte kul. Jag vet inte hur det hände men den blev helt förstörd och den är inte lätt att laga. Så den skulle jag bli glad över! :)

Postat av: Johanna - A dream as a model ♥

kul :)

Postat av: Erika - lilla familjen

Gillar på fb, - erika Alexandersson fd Näslund

Önskar vinna: http://www.beccadesign.se/uggla-halsband

Ugglor är ju så otroligt söta, har jämt tyckt det. Konstigt nog så äger jag inte en enda ugglepryl, därför önskar jag att detta fick bli min första!

Postat av: Selicia Strindlund

Denna ursnygga mustasch klocka skulle jag köpa om jag vann (http://www.beccadesign.se/mustasch-klocka-svart). Har velat haft sådan en bra tid men har aldrig tagit för mig och beställt en. Så kul att se att man kan vinna en sådan! När jag såg priset på "presentkortet" och klockan vart jag ännu mer excited när jag såg att priset låg på pricken perfekt.

Jag vill denna tävling vinna,
för att klockan på armen finna.
Att kunna gå runt med den klockan på min arm,
och samtidigt kunna visa min charm.
Om jag vinner klockan kommer jag den alltid bära,
och det kommer jag göra med en otrolig ära.

En jättefin blogg har du, ha en fortsatt bra kväll! (har gillat sidan på Facebook)

Postat av: Mari

Om jag vann skulle jag välja den här ringen: http://www.beccadesign.se/bassett-ring Den hade varit en bra påminnelse om att jag ska tänka på att inte stoppa i mig för mycket godis.

Jag gillar Beccas design sedan tidigare på Facebook. Jag har länge dregglat över hennes vackra smycken.

Postat av: Cassandra

Jag har redan gillat BeccaDesign på facebook. Men jag antar att det går att vara med ändå :)

Det är svårt att bara välja en sak som man vill vinna.. Men efter noggrant letande så hittade jag denna beanie som jag tyckte var i en otroligt härlig färg, och den passar nog bra till mitt blonda hår :)

http://www.beccadesign.se/mossa-beanie-bla

Postat av: Olivia

Jag är med. Gillar.
http://www.beccadesign.se/orm-orhange

Haha, älskar den. Så tuff å så utstickande!

Postat av: christina loveur

GIllar på FB med namn Christina Loveur och om jag vann så hade jag valt
http://www.beccadesign.se/julgran-med-stjarna-orhangen
och de hade jag använt på julafton! så fina, och är säker på att jag hade fått måååånga komplimanger :)

Postat av: Jenny Steen-Johansson

Jag vill äga lika många skal som handväskor eftersom jag vill matcha skal till min outfit och kunna välja skal efter humör.

Postat av: Mirjam

Jag är gärna med och tävlar, detta skulle jag vilja ha om jag vann: http://www.beccadesign.se/claw-harklamma-turkos

Tyckte det var riktigt fint och vore kul med ett lite roligare hårspänne, har annars bara vanliga svarta. :)

Gillar becca design på facebook som Mirjam Skredsvik.

Ha det bra!

Postat av: Johanna

Jag är med och tävlar, och skulle vilja ha den här mössan http://www.beccadesign.se/mossa-beanie-rostrod eftersom att jag älskar mörkrött nu på vintern! Man kan matcha det med väldigt mycket och framför allt är det riktigt skönt med mössa på sig!
Har även gillat deras facebooksida! Kram

Postat av: Lotta L

Jag vill vinna detta halsband för att ge till en vän som älskar ugglor i julklapp.

http://www.beccadesign.se/uggla-halsband

Svar: Vad kul att du är med och tävlar, vinnaren kontaktas via mail om en vecka! Lycka till, kram! :)
Annis Pöntinen

Postat av: Art By Tina - Konst & Yoga

Följer BeccaDesign på fb & insta. Skulle jag ha turen och vinna skulle någon av dom här grymma hjärtformade solglasögonen få hänga med på äventyr i Marocko i januari: http://www.beccadesign.se/rosa-hjartformade-solglasogon

Postat av: Sonja Jansson

Jag är med och tävlar. Har gillat facebooksidan sedan länge! Om jag vann skulle jag vilja ha http://www.beccadesign.se/gold-digger-halsband eftersom jag älskar alla sorters guldkedjor. Jag älskar smycken av alla sorter däremot så det var ganska svårt att välja, haha. Jag har viljat ha ett sånt här halsband läängeeee så det skulle vara väldigt kul att vinna.

Ha det bra, Kram

Svar: Vad kul att du är med och tävlar, vinnaren kontaktas via mail om en vecka! Lycka till, kram! :)
Annis Pöntinen

Postat av: Frida Eriksson

Jag gillar på Facebook (Frida Eriksson)
Jag älskar det här halsbandet så det skulle jag vilja vinna: http://www.beccadesign.se/gold-digger-halsband

Svar: Vad kul att du är med och tävlar, vinnaren kontaktas via mail om en vecka! Lycka till, kram! :)
Annis Pöntinen

Postat av: susan vikström

Hej

Detta supersnygga halsband skulle jag hemskt gärna vilja vinna då det är tidlöst snyggt och passar till nästa allt! Som fattig student skulle jag uppskatta extra mkt att få vinna, håller tummarna nu. Har gillat!

Svar: Vad kul att du är med och tävlar, vinnaren kontaktas via mail om en vecka! Lycka till, kram! :)
Annis Pöntinen

Postat av: Anonym

Hej
http://www.beccadesign.se/gnistrande-strasstenar-halsband

Detta supersnygga halsband skulle jag hemskt gärna vilja vinna då det är tidlöst snyggt och passar till nästa allt! Som fattig student skulle jag uppskatta extra mkt att få vinna, håller tummarna nu. Har gillat!

Svar: Vad kul att du är med och tävlar, vinnaren kontaktas via mail om en vecka! Lycka till, kram! :)
Annis Pöntinen

Postat av: Hanna Eriksson

Gillar på fb

Skulle vilja vinna det här http://www.beccadesign.se/vantar-med-jordgubbar

Svar: Vad kul att du är med och tävlar, vinnaren kontaktas via mail om en vecka! Lycka till, kram! :)
Annis Pöntinen

Postat av: Camilla H

Åh vad bra, den jag vill vinna är tillfälligt slut men jag länkar till den ändå http://www.beccadesign.se/stripes-armbandsklocka annars denna i mörkblå http://www.beccadesign.se/kaninoron-prickiga lämnar även ett rim:

Med denna i ditt hår,
en retro look du får.

Postat av: Emma S

Var lägger du ut vinnarna? ovh när?




       Namn:
       Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
      

      URL/Bloggadress:
      

      Kommentar: