WEDDING

Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm för att jobba som fotograf på ett bröllop. Inte vilket bröllop som helst heller, utan min egna Pappas. Är väldigt nervös eftersom det är mitt första riktiga fotojobb, men jag hoppas på att det ska gå bra! Så vill jag självklart slänga iväg en liten hälsning till Pappa och hans tjej som gifter sig idag, Grattis och önskar er all lycka i framtiden ♥
Och ni läsare får hålla tummarna för mig, att mitt första fotojobb går bra!
Photographs&Editing: Annis (ME) 

EN KVÄLL SOM DENNA

Har precis gosat ner mig i sängen med lite frukt framför en film. Perfekt en kväll som denna, då det regnar ute och jag ska upp tidigt imorgon. Vad gör ni denna fredags kväll? ♥Photographs&Editing: Annis (ME)

NEW IN

Säg hej till mina nya jacka och min super fina plånbok. Har dessutom tidigare idag färgat håret, vad tycker ni? ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

FESTLIGHETER

Iväg till Eskilstuna för festligheter med fina vänner! Hörs imorgon! ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

RIGHT NOW

Det här med att ha flyttat, börjat ny skola och skaffat nya vänner, må vara det bästa jag gjort. Mår verkligen så himla bra just nu, mer än lycklig. Och på tal om lycka, så får jag en Mac dator utav skolan i veckan. Så det är det jag lite sitter och väntar på just nu, för min stationära dator jag använder mig av just nu är nog inne i sina sista dagar. Tänkte bara informera er om detta, då jag med en ny dator hoppas på att uppdateringen blir lite bättre!  
 
Slänger upp en bild från sommarlovet, då Jag och Julia var ute och fotade. Photographs&Editing: Annis (ME)

GYMNASIET + FRAMSIDA

Idag körde gymnasiet igång för mig. I en helt ny stad med helt nya människor, och tror nog inte det kunde ha blivit bättre än så! Super glad och nöjd, och tror det kommer bli jätte bra! + såg att min förra inlägg "birthday girl" var med på blogg.se's framsida, Blir så himla glad!! Denna dag har alltså med andra ord varit toppen! ♥ 
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

PEPLUM TOP

Säg hej till min nya fina peplum top från Bikbok, New in ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

BIRTHDAY GIRL

Tack för alla gratulationer! ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

MY BIRTHDAY

Idag är det min födelsedag, äntligen är jag sexton. Är för tillfället hos min kompis och firar lite, men åker hem senare under dagen. Slänger upp ett bättre inlägg åt er ikväll, för nu ska jag njuta av min födelsedag! Sweet Sixteen ;)

 

UPDATE

Hej på er! Får tyvärr slänga in ett snabbt inlägg åt er nu igen, om en timme åker jag vidare till Strängnäs. För att spendera dom sista lovdagarna hos min vän Inca och fira min födelsedag. Hörs när jag är hemma, kram på er ♥
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)
 

LAST DAYS OF SUMMER

Spenderar just nu mina sista dagar utav lovet hos min vän Julia. Vi har hunnit tagit en sväng på stan, varit ute i kvällssolen, fotat och idag har jag även varit med Julia på jobbet. Första gången på riktigt riktigt länge jag går upp så här tidigt, helt slut nu.. Jag åker hem på onsdag och då bloggar jag ordentligt. Sköt om er tills dess ♥
Julia och Jag i kvällssolen, fina sommar.

ABOUT ME

Nu när jag varit off från bloggen har det hänt/kommer hända rätt mycket nytt i mitt liv. Så tänkte dela med mig utav några punkter av det ni missat.
 
♥ Jag har flyttat, bor för tillfället i Flens kommun. 
♥ Jag kom in på mitt förstahandsval. John Bauer, estet media. 
♥ Jag fyller 16 år om 8 dagar, 18 Augusti. 
♥ Har bokat in mitt första betalda fotojobb, bröllop i slutet av augusti.
Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

SUBLIME BRONZE

Testade på denna "golden mousse" från Loreal paris för första gången. Jag har aldrig använt brun utan sol tidigare, så därför hade jag tänkt att tipa om denna som faktiskt var riktigt enkel och bra! Det är som en "mousse" som smälter in i hyn och ger gyllenbrun färg. Perfekt för mig som älskar att vara brun och vill behålla brännan från sommaren lite extra länge. Jag hittade den här hos H&M för 200kr, ett litet tips från mig till er! 
Photographs&Editing: Annis (ME) Product: Loreal Paris

basic/autumn

Nu när hösten sakta men säkert börjar närma sig, så har jag börjat fylla på garderoben med några härliga stickade mys tröjor. Dessa fyra svart/vita tröjor kommer passa perfekt till hösten med skin jackan!
Från.. Cubus, H&M, Cubus & Åhlens.Photographs&Editing: Annis (ME)

Thursday

God morgonen! Börjar dagen med en jordgubb/banan milkshake, för att sedan dra mig ner till stan en sväng!
Ville bara önskar er en fin dag, Kram så länge ♥
Photographs&Editing: Annis (ME)

BLACK & GOLD

New in, har massor med nya plagg att visa er!
 Photographs&Editing: Annis (ME) Modell: Annis (ME)

I'M BACK

Hej på er! Efter mycket strul med bloggen och dålig bloggning pga privata skäl, så är jag nu tillbaka med en ny och fräsch design som jag själv är nöjd med nu. Har även några inlägg som ligger och väntar på att bli publicerade..
Men först vill jag veta vad NI tycker om den nya designen? ♥