ÅRSRESUME 2011

Januari, Jag fotade endast med mitt Tamron objektiv, Tog min bästa fågel bild, Fotade en show och tog några härliga porträtt med Inca. Ganska lugn månad! :)

Februari, Vi hade väldigt mycket snö, jag hade en plåtning med Cicci, Var ofta ute på fotopromenader, fotade mycket självporträtt i snön.

Mars, Snön började gå bort, hade en plåtning med cicci och var modell för en dag i stockholm. Mars var den jobbigaste månaden på hela året eftersom mitt Marsvin Carola gick bort den 8 mars..


April, Var jätte härligt vår väder, rensade tankarna framför solnedgångar, var mycket i stockholm hos min pappa och var mycket i sommarstugan med min lillebror :)

Maj, Jag köpte ett nytt objektiv Nikkor 50mm, Fotade en utav favorit bilderna på Inca, Fotade även en utav favorit bilderna på blommor och var mycket i stan och fikade.

Juni, Fick sommarlov, käkade mycket jordgubbar, var i värmland med inca, badade mycket och firade midsommar i värmland :)

Juli var nog den månaden som det hände mest på, var mycket i sommarstugan, hade några riktigt härliga sommarkvällar med glass och solnedgång i stockholm, Var mycket i Malmköping och lärde känna massor utav härliga människor, Var mycket med cicci, Var på skansen med cicci och träffade Måns, petter m.m, Tog en utav favoritbilderna på Cicci. Juli var en grym månad! :)


Augusti, jag fick mitt kära objektiv nikkor 35mm, Jag fyllde 14 år, Matade ankor, Fotade Elin, Lärde känna massor utav nya människor (vilket jag är jätte glad över idag) och började skolan.

September, jag fick en nya mobil (HTC wildfire S), Var mycket på bio med Inca, färgade håret ljusare och skrev ut några bilder som jag satt upp på väggen i mitt rum.

Oktober, Hade en svår tid i mitt liv, var inte mycket i skolan, fotade inca bland höstlöven och hade en höst plåtning med Elin också.

November, Va i stockholm och bodde en natt på Clarion hotell med Cicci, träffade Alla idolerna och käkade frukost bredvid Moa Lignell, Shoppade mycket i stockholm, va mycket med Cicci och hade en plåtning med henne.

December, Gjorde inte så mycket under December, Väntade bara in Julen och Nyår, Hade en julkalender på bloggen, Hade en spontan fotografering med Cicci och var mycket i stan och inhandlade julklappar.


Nu när man ser allting så här, så ser man verkligen hur mycket jag har utvecklas inom foto också. Från att från början fotat i JPEG format och redigerat bilderna i photoshop, tills att börjat fota i RAW och redigera bilderna i camera raw och photoshop. Man ser verkligen skillnad på bilderna då och nu Men tycker 2011 har varit ett helt okej år, har haft mina bra stunder och dock mina dåliga stunder. Men nu kör vi, vi gör 2012 till de bästa!!
Postat av: Danno- Foto & Vardag

hejsan, skall kanske skaffa en htc wildfire s o ser att du har en sån. Rekommenderar du den? :D vad har den för + och - ? :) kram!

Postat av: josefin

jättefin blogg, besök jättegärna min lämna en kommentar och kom gärna tillbaka! :D

Postat av: Danno- Foto & Vardag

sv; okej, tack! :D låter ju bra! och det går väl en massa nice appar i den också? :D

Postat av: Emma

Snygg resumé!! :D

Postat av: WILMA

Åh, tänk att jag följt dej hela året ;)

Kom ihåg när du la ut bilder från den dära showen!

Postat av: SARA JUUSO - hobbyfotograf

en fråga: vad har du för skal till din htc wildfire s?



var har du köpt det? kram ! ♥

Postat av: EllenOtendal

Fina bilder! :)

Postat av: Sofie [fotoblogg]

Fina bilder, och bra sammanfattning :)



Kram!!!

Postat av: lovisa [foto & vardag]

jag har frågat runt lite och nu är vi fyra st i gruppen. Du, jag, David (daphoto.blogg.se) och jennifer (jdfoto.webblogg.se)



Jag och david har pratat lite på msn om ett namn och hur ofta vi ska ha det. Några förslag?



vi har även lagt till dig på msn så vi lättare ska kunna prata :)

Postat av: Matilda

Vilka jätte fina bilder du tar! :)




       Namn:
       Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
      

      URL/Bloggadress:
      

      Kommentar: